VR-entertainment bij
D'n Burgeméster

Op zoek naar een vernieuwende activiteit voor je vrijgezellendag, groepsuitje, kinderfeestje, teambuilding of familiedag? Of vind je het gewoon leuk om zelf de moderne VR technieken te ontdekken? Gastrobar D’n Burgeméster biedt onder de naam ‘The Mayor’ diverse activiteiten met virtual reality (VR) aan. Ook bieden wij VR-arrangementen in combinatie met bijvoorbeeld drank of diner aan. 


VR-cinema 

Als je rode bioscoopstoelen en een groot wit scherm verwacht, dan kom je bedrogen uit. Maar een bioscoop hebben we wel degelijk. Een bioscoop 2.0, zo kun je de unieke ervaring in onze VR-cinema noemen. Vanuit je draaibare stoel kijk je rechts, links, boven en onder je naar een speelfilm, documentaire of educatieve video via je VR-bril. De geluiden bewegen met jou mee en lijken levensecht door de koptelefoon die je draagt. Deze technieken in combinatie met speciaal afgestelde geur, temperatuur en windsensoren, doen je vermoeden dat jij de hoofdrolspeler bent! Alsof je er middenin zit, zo realistisch! Met zo’n vijftien verschillende nieuwe titels per maand, draait er altijd wel een film die je nog niet gezien hebt. De VR-cinema prikkelt al je zintuigen en is een van de nieuwste ontwikkelingen op filmgebied in Nederland. Een intense belevenis voor zowel jong als oud! De VR-cinema is compleet te reserveren voor groepen tot maximaal 8 personen. Ben je met meer personen dan wordt je groep gesplitst. Ook als individu kun je voorstellingen bezoeken, binnenkort komt ons filmprogramma online.

Prijs: €5,00 p.p.
Duur: +/- 15 min.
Aantal plaatsen: 8


VR-race simulator
Racen als Max Verstappen, wie wil dat nou niet? In onze VR-race simulator met diverse racespellen, ben jij de held op het circuit. De VR-bril zorgt ervoor dat je de baan boven en onder, rechts en links van je, ziet. In een echte racekuip met stuur, schakelpook en pedalen, waan jij je op het circuit. Er zijn twee race simulatoren beschikbaar, maar het spel is ook zo in te stellen dat je met een grote groep speelt. Je racet dan om de beurt. Daag je vrienden dus vooral uit voor een spannende race! Dankzij de VR-race simulator waan je je in een racewagen; de apparatuur wordt ook door professionals gebruikt. Dichter bij echt racen kom je niet! De VR-race simulator is een van de beste racespellen van dit moment!

Prijs: €5,00 p.p.
Duur: max. 3 rondes in max. 15 minuten.
Aantal plaatsen: 2


VR-extreme
Een held op sokken? Die kennen wij niet! Zoek jij uitdagingen op, hou je van extreme sporten, adem je adrenaline en ben je niet bang aangelegd? Trek dan je schoenen uit en waag je aan VR-extreme! Het interactieve, bewegende VR-extreme platform waarop je staat registreert jouw bewegingen en door je VR-bril lijkt de ervaring levensecht. Vlieg jij binnenkort over de bergtoppen, neem je deel aan een motor- of autorace, ben je de snelste op de BMX, waan je je in de wereld van dinosaurussen, krijg je de kriebels in je buik van een achtbaan of ski jij als een gek de helling af? Het kan met deze unieke en spectaculaire VR-ervaring! Er staan twee VR-Extreme platforms tot je beschikking. Wil je met meerdere personen deelnemen aan deze activiteiten? Dan speel je na elkaar.

Aantal plaatsen: 2
Duur: 3 minuten per spel
Prijs: €3,00 per spel


VR voor groepen
Groepen vanaf 10 personen kunnen voor €10 per persoon één uur lang gebruik maken van al onze bovenstaande VR-faciliteiten. Combineren met drank of diner is ook mogelijk. Kijk daarvoor bij onze VR-arrangementen. Ook voor kinderfeestjes bieden wij aparte arrangementen aan. 

Reserveren is noodzakelijk en kan door contact met ons op te nemen.